Colantari auto
profesionale®

Servicii colantari auto Bucuresti

Spatiu pentru pregatirea (remediere zgarieturi, lac sau vopsea sarite) si demontarea elementelor exterioare ale masinii (separat de zona de colantare).

Spatiu ventilat si climatizat pentru colantare auto totala si pentru lucrari in regim de urgenta (anumite piese de caroserie, respingeri de la ITP pentru neconformitati pe caroserie etc.)

Echipamente de print la rezolutie foto pentru colantare full policromie. Orice externalizare ale acestui serviciu duce la imposibilitatea gestionarii 100% a productiei conform cerintelor clientului (culori, pixeli, eventuale modificari).

Echipamente de laminare a printurilor folosite la colantare, pentru protectie mecanica si UV, trimmere etc. Ne folosim doar de servcii interne in locatia din Bucuresti, lucru care te avantajeaza pentru ca iti oferim un pret imbatabil.

Echipamente cutter plotter pentru decupare stickere, sabloane etc. Personal calificat pentru machetare grafica, DTP si print.

Stoc intern de materiale pentru a satisface cerintele oricarui client, respectand deadline-ul impus.

Monitorizarea video 24/7 a autoturismelor clientilor in cadrul firmei noastre.

Consultanta de specialitate pentru alegerea solutiei optime pentru fiecare lucrare in parte.

Gama variata de folii de tuning, folii colorate, metalizate, sidefate, folii de faruri, stopuri, trape, folii de protectie solare, autocolante lucioase sau mate pentru orice client, pe categorii de calitate garantate de producatori consacrati.

Lucrari de referinta

Ne mandrim cu tot ce iese din atelierul nostru si nu ne sfiim sa o aratam. Mai jos vei gasi lucrari reprezentative realizate exclusiv de echipa DCM Design. Masinile din galerie sunt REALE - textura si culoarea au fost alese de client.

DA, Vreau o colantare auto!

Contacteaza-ne