Ceara Auto

Ceara auto lichida & solida

Ceara auto este cea mai eleganta metoda prin care iti poti proteja si accentua suprafetele vopsite de pe masina ta. Trebuie sa stii ca ceruirea masinii este indicat ca si procedeu impreuna cu polish-ul. De asemenea, inainte de lucrarea propriu zisa este nevoie sa iei legatura cu unul dintre specialistii nostri pentru a hotari ce tip de ceara auto vom folosi, respectiv ceara auto lichida sau solida.

Ultimate Quick Wax – Ceara Auto Lichida

 

Meguiar’s Ultimate Quick Wax – Ceara Auto Lichida este solutia perfecta pentru mentinerea protectiei vopselei intre spalari sau intre ceruirile obisnuite. Aceasta noua tehnologie poate fi aplicata chiar si direct in lumina soarelui, fara a lasa reziduri pe plastice sau pe ornamentele masinii. Pur si simplu pulverizati si stergeti.

Ultimate Paste Wax- Ceara auto solida

 

Această ceară contine polimeri sintetici si fiind ușor de aplicat, oferă strălucire și protecție vopselii. Ceara Meguiars Ultimate Paste Wax scoate în evidență culoarea oricărui tip de vopsea și este incredibil de ușor de folosit. Durează mai mult decât o ceară carnauba. Protectia si stratul hidrofob oferit de Meguiar’s Ultimate Quick Wax – Ceara Auto Lichida poate dura cateva saptamani.

Buffing 380 Edgeless – Laveta Microfibre

 

Buffing 380 Edgeless – Laveta Microfibre fara margini 40×40 cm este o laveta de microfibre, fara margini, cu o densitate de 380 gr/m2. Datorita celor doua fete (una cu par scurt si moale, cealalta cu par lung si moale) poate fi folosita atat la stergerea pastei de polish, cat si la stergerea suprafetei vopsite folosind un quick detailer.

Lucrari DCM Design

Ne mandrim cu tot ce iese din atelierul nostru si nu ne sfiim sa o aratam. Mai jos vei gasi lucrari reprezentative realizate exclusiv de echipa DCM Design. Masinile din galerie sunt REALE - textura si culoarea au fost alese de client.

DA, Vreau solutii intretinere folii!

Contacteaza-ne