Folii protectie caroserie

Folie auto protectie (Paint Protection Film “PPF”)

Folia transparenta de protectie diminueaza efectul de “coaja de portocala” a vopselei. PPF GLOSS: folie de protectie lucioasa, PPF matte: folie de protectie mata

Toate foliile noastre au proprietatea de regenerare in contact cu o sursa de caldura (feon, apa fierbinte) in cazul zgarieturilor superficiale cauzate de criblura, pietris sau alte actiuni mecanice. Inainte de aplicarea foliei se decontamineaza toata caroseria iar pe zonele cu sigle, inscriptii etc. se decupeaza pe plotter dupa sabloane proprii. Astfel se evita folosirea pe masina a cutterului.

Proprietati PPF Luxury – STEK-USA DYNOshield: luciu intens, efect hidrofob imbunatatit. Ideal pentru masini puternice, ce ruleaza cu viteze mari.

Proprietati PPF Premium – Hexis-BodyfenceX: efect self healing – autovindecare la zgarieturi fine, luciul folie neafectand culoarea masinii.

Colantare FRONT CAR (capota, bara fata, faruri, aripi si capace oglinzi):
– STEK USA: 125
0 Euro
– Bodyfence X: 900 Euro
– Capota motor cu latime mai mare de 152 cm: 600 Euro/ piesa

PPF gloss LUXURY (STEK):
– clasa medie: 3000 Euro
– clasa mare/ SUV: 3500 Euro
– clasa supersport: 4000 Euro

PPF gloss PREMIUM (BodyfenceX):
– clasa medie: 2500 Euro
– clasa mare/SUV: 2800 Euro
– clasa supersport: 3200 Euro

Folia de protectie mata (ppf matte) este cu 15% mai scumpa.

Preturile se calculeaza in RON la cursul de vanzare al EURO la banca Unicredit si nu includ TVA. Preturile  pot varia in functie de diversi factori care pot modifica inclusiv termenul de executie al lucrarii (elemente de tuning, necesar de material suplimentar etc.).

Lucrari DCM Design

Ne mandrim cu tot ce iese din atelierul nostru si nu ne sfiim sa o aratam. Mai jos vei gasi lucrari reprezentative realizate exclusiv de echipa DCM Design. Masinile din galerie sunt REALE - textura si culoarea au fost alese de client.

DA, Vreau folii protectie!

Contacteaza-ne