Folii protectie caroserie

Folie auto protectie (Paint Protection Film „PPF”)

Folia transparenta de protectie diminueaza efectul de „coaja de portocala” a vopselei.

Folia are proprietatea de regenerare in contact cu o sursa de caldura (feon, apa fierbinte) in cazul zgarieturilor superficiale cauzate de criblura, pietris sau alte actiuni mecanice. Inainte de aplicarea foliei se decontamineaza toata caroseria iar pe zonele cu sigle, inscriptii etc. se decupeaza pe plotter dupa sabloane proprii. Astfel se evita folosirea pe masina a cutterului. Colantarea se face pana in interiorul pieselor pentru o protectie a vopselei cat mai buna.

Colantare PPF PREMIUM cu material Bodyfence:
– clasa mica: 1750 Euro
– clasa mare (Limo/break/SUV): 2000 Euro
– clasa supersport: 2400 Euro

Colantare PPF PREMIUM+ cu material Skyfol Nano:
– clasa mica: 2000 Euro
– clasa mare (Limo/break/SUV): 2300 Euro
– clasa supersport: 2500 Euro

Colantare PPF LUXURY cu material Skyfol Nano+ / Stek USA:
– clasa mica: 2300 Euro
– clasa mare (Limo/break/SUV): 2700 Euro
– clasa supersport: 3000 Euro

Folia de protectie mata este cu 15% mai scumpa si este recomandata doar pentru vopsea mata, nu pentru aplicare pe suprafete lucioase deoarece pe anumite locuri se poate vedea luciul vopselei.

Preturile sunt orientative, in functie diversi factori care pot modifica termenul de executie al lucrarii (elemente de tuning, necesar de material etc.), se calculeaza in RON la cursul de vanzare al EURO la banca Unicredit si nu includ TVA.

 

 

 

 

 

Lucrari DCM Design

Ne mandrim cu tot ce iese din atelierul nostru si nu ne sfiim sa o aratam. Mai jos vei gasi lucrari reprezentative realizate exclusiv de echipa DCM Design. Masinile din galerie sunt REALE - textura si culoarea au fost alese de client.

DA, Vreau folii protectie!

Contacteaza-ne