Body Kit-uri

Kit tuning auto

 

Sunt o multime de argumente pro si contra montarii de body kit-uri. Multi dintre noi vedem prin adaugarea lor, schimbarea aspectului masinii. Pe de alta parte, datorita faptului ca pretul unui kit tuning este destul de ridicat, alii vad aceasta investitie inutila.

Cum afecteaza un body kit performantele masinii?

Aerodinamica sporita

Daca vorbesti cu cineva care participa la curse de masini iti va spune ca aerodinamica masinii este un factor esential in castigarea unei curse. Evident ca pentru a te bucura de acest beneficiu nu trebuie sa fii pilot de curse. DCM Design iti recomanda montarea unui body kit pe masina ta pentru ai spori performantele aerodinamice.

Manevrabilitate crescuta

Tremuratul masinii la viteze mari este de obicei cauzat de rezistenta la vant. De cealalta parte, o masina performanta practic se ‘lipeste’ de asfalt facand astfel sofatul o placere maxima. Aceasta performanta se datoreaza unui tuning exterior realizat cu ajutorul body kit-urilor. Mai exact, fluxul de aer va circula in jurul masinii si nu pe sub ea.

Mareste durata de viata a caroseriei

Chiar daca nu esti decat un sofer ocazional, in cele din urma vei intampina unele probleme legate de caroseria masinii. Exista body kit-uri care nu schimba aspectului masinii ci doar o protejeaza.

Lucrari DCM Design

Ne mandrim cu tot ce iese din atelierul nostru si nu ne sfiim sa o aratam. Mai jos vei gasi lucrari reprezentative realizate exclusiv de echipa DCM Design. Masinile din galerie sunt REALE - textura si culoarea au fost alese de client.

DA, Vreau montare body kit!

Contacteaza-ne