Eleroane

Eleroane – Tuning Auto

Eleroanele au fost popularizate in anul 1970 pe masinile sport si cele de curse. Din fericire, astazi ele sunt prezente pe orice tip de masina si oricine poate avea acces la ele. In timp ce pentru multi dintre voi adaugarea unui eleron are ca singur scop schimbarea aspectului masinii, pentru alti proprietari de masina motivul este altul.

Cum functioneaza un eleron

Spoilerele sunt adaugate pe masina pentru ai spori acesteia componenta aerodinamica. De obicei se monteaza in partea din spate a masinii motiv pentru care fluxul de aer din jurul masinii se va imbunatatii. Acesta la randul sau sporeste aderenta si tractiunea masinii.

Dupa cum vezi adaugarea unui eleron nu inseamna doar crearea unui look deosebit pentru masina ta. Are multe alte beneficii practice ce iti poate schimba in bine experienta pe care o ai la volan.

Beneficiile montarii de eleroane:

– mentinerea si stabilizarea tractiunii
– scaderea consumului
– vizibilitate sporita pentru masinile din spate
– cresterea eficientei la franare
– stilizarea masinii

Lucrari DCM Design

Ne mandrim cu tot ce iese din atelierul nostru si nu ne sfiim sa o aratam. Mai jos vei gasi lucrari reprezentative realizate exclusiv de echipa DCM Design. Masinile din galerie sunt REALE - textura si culoarea au fost alese de client.

DA, Vreau montare eleron!

Contacteaza-ne